rob melten
In de achterliggende jaren ben ik werkzaam geweest in de bancaire sector.
Na diverse reorganisaties stel je jezelf de vraag; wat wil ik nu echt?
Ik word blij van avontuur, ondernemen, koken, reizen en de omgang met mensen.
Waarom kan ik dit niet combineren in een eigen bedrijf?
Medio 2017 heb ik besloten om een andere koers te gaan varen.
Na diverse reorganisaties stel je jezelf de vraag; wat wil ik nu echt?
Ik word blij van avontuur, ondernemen, koken, reizen en de omgang met mensen.
Waarom kan ik dit niet combineren in een eigen bedrijf?
Medio 2017 heb ik besloten om een andere koers te gaan varen.
operatie bankok
Onder de werktitel “operatie Bankok” ben ik begonnen aan het omscholing traject van bankier naar kok.
Hiervoor heb ik een intensieve koks-opleiding gevolgd bij de enige particuliere opleider voor de keuken die is erkend door het ministerie van Onderwijs. Deze opleiding heb ik in 2018 met succes afgerond.
Parallel hieraan heb ik met hulp van derden een eigen mobiele keuken gebouwd.
Deze nieuwe foodtrailer is gebouwd in de stijl van een authentieke veewagen en
is voorzien van professionele horeca apparatuur. Hiermee kan ik koken op iedere gewenste locatie.
Als Brabander van oorsprong houd ik van een Bourgondische levensstijl. Ik heb goede herinneringen aan
gezamenlijk eten, praten en drinken met familie en vrienden. Door aan tafel te zitten ontstaan er gesprekken,
kom je in contact met andere verhalen en ontstaat er een verbinding tussen mensen.
In een wereld vol met dingen kun je aan tafel weer tot rust komen en tijd een aandacht besteden aan
de mensen om je heen. Als dit eten ook nog op een bijzondere plek kan worden bereid,
maak je deze samenkomst tot een beleving en een goede herinnering.
Travel-Chef heeft als doel om u mee te nemen in de wereld van Food & Dining.
Een reis op zoek naar de lekkerste gerechten uit de wereld en deze lokaal bereiden.
Bent u ook benieuwd? Laten we het gesprek aangaan?
Hiervoor heb ik een intensieve koks-opleiding gevolgd bij de enige particuliere opleider voor de keuken die is erkend door het ministerie van Onderwijs. Deze opleiding heb ik in 2018 met succes afgerond.
Parallel hieraan heb ik met hulp van derden een eigen mobiele keuken gebouwd.
Deze nieuwe foodtrailer is gebouwd in de stijl van een authentieke veewagen en
is voorzien van professionele horeca apparatuur. Hiermee kan ik koken op iedere gewenste locatie.
Als Brabander van oorsprong houd ik van een Bourgondische levensstijl. Ik heb goede herinneringen aan
gezamenlijk eten, praten en drinken met familie en vrienden. Door aan tafel te zitten ontstaan er gesprekken,
kom je in contact met andere verhalen en ontstaat er een verbinding tussen mensen.
In een wereld vol met dingen kun je aan tafel weer tot rust komen en tijd een aandacht besteden aan
de mensen om je heen. Als dit eten ook nog op een bijzondere plek kan worden bereid,
maak je deze samenkomst tot een beleving en een goede herinnering.
Travel-Chef heeft als doel om u mee te nemen in de wereld van Food & Dining.
Een reis op zoek naar de lekkerste gerechten uit de wereld en deze lokaal bereiden.
Bent u ook benieuwd? Laten we het gesprek aangaan?
Copyright © 2018